Kotona taas!

Viimeisen Italianpäivän näkymiä, joilla ei ole mitään tekemistä neulomisen kanssa :-)
Viimeisen Italianpäivän näkymiä, joilla ei ole mitään tekemistä neulomisen kanssa 🙂

Poissa hyvä, kotona paras! Raahasin itseni, lankani ja puikkoni koti-Suomeen lauantaina. Matkalaukussa oli toki yhdet farkut, kamera ja pussillinen johtoja liittimineen, mutta enimmäkseen lankoja…

Viimeisenä viikkona en neulonut lainkaan, ei ollut oikein aikaa eikä rauhaa ja oli aika kuumakin.

Kummallisinta kotiinpaluussa oli se, että olkapää (kuutoshermovaiva, sanoi fysiatri), joka ei ole vaivannut kesällä lainkaan, oli sunnuntai-iltana kuin tulessa. Eikä se voi johtua neulomisesta, neuloin vain yhden vaivaisen kynsikkään. Ainakaan lääkäri ei nähnyt yhteyttä neulomisen ja vaivan välillä. Vikaa on lähdettävä hakemaan kodin tyynystä ja patjasta, ehkä uusi käynti lääkärilläkin olisi tarpeen. Jos kehtaisi, sillä sain alkukesästä reseptit kassilliseen lääkkeitä, jotka päätin jättää syömättä (tai ainakin odottelisin loman yli, koska ne luultavasti vievät minulta sekä tajun että sotkevat suoliston toiminnan).

Tänään en kuitenkaan jaksa murehtia moista vaivaa, sillä illalla olen Snurressa signeeraamassa kirjoja ja auttelemassa, jos joku haluaa opastusta sukanneulontaan. Oman ammattiliittoni lehdestäkin tullaan haastattelemaan minua.  Tulkaa moikkaamaan!!!! Tilaisuuteen voi tulla muualtakin ostetun kirjan kanssa, mutta Snurressa myös myydään sukkakirjaani. Minua himottavat Snurren uutuuslangat…

One Comment Lisää omasi

  1. Suvituulia sanoo:

    Tervetuloa kotiin kamaralle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s