Kiva ilta!

Tukuwoolille on kysyntää jopa Euroopan ulkopuolella, koska hyvää suomalaista lankaa saa hakemalla hakea. Ihanat värit!
Tukuwoolille on kysyntää jopa Euroopan ulkopuolella, koska hyvää suomalaista lankaa saa hakemalla hakea. Ihanat värit!

Oli niin mukavaa palata kotiin ja päästä heti Snurreen. Kristiina ehti olla pidemmänkin aikaa, mutta valmistahan meidän praatamisesta ei tullut, kun tuo muisti pätkii 😉

Oman ammattiliittoni lehden, Motiivin,  toimittajakin kävi kuvaamassa ja haastattelemassa lehden harrastuspalstalle minua. (Lehden voi lukea kokonaan verkossa, suosittelen, siinä on todella kiinnostavia juttuja vaikkein neuleohjeita olekaan ;-). Olen jutusta erittäin iloinen, lehdellä on ainakin tuplasti isompi painos kuin suomalaisilla aikakauslehdillä keskimäärin. Mielelläni mainostan muutenkin JHL:a ja kannustan ihmisiä liittymään omaan ammattiliittoonsa – ja varsinkin näinä aikoina. Enkä vähiten siksi, että olen oman työpaikkani luottamusnainen.

 

Minä pähkäilin eilen Snurressa uusien projektieni lankavalintojen kanssa, mutta oli pakko palata kotiin tekemään jonkinlaista tarkempaa suunnitelmaa, ettei mene ihan arpomiseksi.

Lankojen valinta on joskus  vaikeaa. Nytkin minulla on yksi lapanen, jonka langat ovat väreiltään upeat, mutta joudun jumppaamaan silmukkaluvun kanssa, koska tekemäni proto on pikkuisen pieni keskivertoon naisen käteen. Kokeilin isommilla puikoilla, mutta jälki ei miellytä minua, tiiviimmässä neuleessa on parempi ”resoluutio” ja lapasen (ettei suorastaan tumpun) tuntu. Olisin mielelläni vaihtanut langan vähän paksumpaan, mutta tarvitsemiani värejä ei ihan noin vain hyllystä löydy. Lisäksi lapaseen tulee toista kymmentä eri väriä, joten se on parempikin pitää ihan jämälankaprojektina. Lankojen hintojakin on nimittäin ajateltava, kun malleja suunnittelee, lankatehtaiden suunnittelijoillahan ongelma on vähän päinvastainen: lankaa pitäisi saada menemään kaupaksi 😉

Handun langat oli Snurresta myyty loppuun, mutta tänään pitäisi kaupassa olla jo uusi kattaus. Ihastelin Tukuwoolin uutuuslankoja, aikuisten oikeasti Suomessa kehrättyjä ja värjättyjä sekä kivan värisiä. Niitä on pakko käyttää! Yksi lanka, joka ilahdutti minua oli Filcolanan Arwetta (80 WO, 25 PA); 100g = 420 m) , koska siinä on hyvät värit – värejä on todella paljon. Lisäksi lanka on edullinen (4,90/ 50 g).

One Comment Lisää omasi

  1. KristiinaS sanoo:

    Arwettasta on nyt yhdet kynsikkäät valmiit ja olleet käytössäkin. Kivalta tuntuvat, lämpimät ja miellyttävä kädessä. Sormikkaista on toinen valmis. Joutuisa lanka neuloa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s