Flunssa kaatoi

IMG_1889
Käsineiden mitoitus olisi viisainta tehdä yksilöllisesti.

Viikkoon en ole saanut mitään järkevää tehtyä, koska sairastuin ärhäkkään flunssaan. Vaikka tauti on tainnut nyt levitä poski- ja otsaonteloihin, on selviä paranemisen merkkejä ilmennyt: neulehalut ovat palanneet.

Eilen pidimme ensimmäisen seuraavan kirjan  ulkoasua ja ilmettä koskevan palaverin valokuvaaja Susa Junnolan kanssa. Heiteltiin ilmaan ideoita, katsotaan, mitkä niistä pysyvät ylhäällä ja mitkä tippuvat alas ja häviävät huonojen ideoiden pölyyn. Vaikea on tehdä toista yhtä hienoa kirjaa kuin Sukkakirja, vaikka itse sanonkin. Mutta tietenkin yritämme ylittää senkin!

Tänään lähden hakemaan lankoja 3–4 malliin. Toivottavasti löydän iloisen värisiä lankoja, sillä nuo juuri valmistuneet miesten harmaanruskeanmustat lapasmallit alkavat vähän tympiä. Mikä noissa miehissä on, kun ne pelkäävät värejä?! Ainakin 40–50-luvulla syntyneet…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s