Kiristääkö lanka, katkeaako pinna?

  Aloittelevat kirjoneulojat tuskailevat usein langan kireyden kanssa. Moni tuskastuu yrityksiin neuloa kirjoneuletta, koska aluksi kuviolanka tahtoo kiskoa neuletta kasaan, langat menevät solmuun eikä pinta näytä ollenkaan siltä kuin hienossa mallikuvassa.

Kirjoneule ei kuitenkaan ole mitenkään erityisen vaikeaa, kun alat kuunnella langan omaa laulua. Lupauduin Tampereen käsityömessujen idealavalle marraskuussa puhumaan aiheesta ja antamaan vinkkejä kirjoneulontaan. Keksin siinä samassa otsikon, joka on tämänkin postauksen yllä. Tule sinäkin mukaan! Lapasmatkallekin mahtuu vielä.

4 Comments Lisää omasi

  1. Suvituulia sanoo:

    Totta. Kirjoneuleen tekeminen ei ole vaikeaa, kun vaan oppii kuuntelemaan lankaa oikein. Itse muistan, että aloittaessani neulomisen tein niin kireätä neulosta ettei millään meinannut lanka soljua eteenpäin puikolta. Nyt on kokemuksen myötä neule löysentynyt ja laatu parani heti. Nyt sujuu kirjoneuleidenkin teko mukavasti. Siltä näyttää myös sinulla. Upeata jälkeä, Ei kiristä lanka, eikä katkea!

  2. Merja Räty sanoo:

    Minä messupäivänä???

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s