Eteenpäin!

DSCN0307
Kun neulot kantalapun reunassa kolme silmukkaa aina oikein, voit poimia silmukat näppärästi ja siististi. Kuvassa tekeillä Nora-sukka, jonka ohje on Puikkomaisterin sukkakirjassa (Moreeni 2015).

Tapasin eilen Moreeni-kustantamon naiset. Sukkakirjaa on myyty kivasti. Jopa niin kivasti, että kannattaisi hakea ne joululahjakirjat kavereille, siskoille, äideille, anopeille ja mummoille jo nyt, ettei jää ilman.

Pääaiheena tapaamisessa oli tietenkin tuleva lapaskirja, vai mikä sen nimeksi nyt pitäisi laittaa, koska kirjaan tulee lapasten lisäksi sormikkaita ja sormettomia? (Ehdotuksia voi esittää kommenteissa tai Facebookissa!) ”Puikkomaisterin kirja kädellisille?” Homma on jo hyvällä tolalla, vain muutama malli on kokonaan neulomatta. Tällä kertaa olen ollut hieman systemaattisempi aineistoni kanssa kuin viimeksi, toivon, että se merkitsee vähemmän stressiä siinä vaiheessa kun kirjaa kootaan.

Valokuvienkin suhteen meillä on jo melko selvät suunnitelmat Susan kanssa.

Samalla istumalla sain kuulla Moreenin ensi vuoden uutuuskirjoista, monenlaista hauskaa on tulossa, kotimaisia ja ulkomaisia kädentaitokirjoja.

Koskaan voi olla niin kiire, etteikö ehtisi ideoida uusia kujeita. Nyt työn alla on kirjan lisäksi Puikkomaisterin baari Helsinkiin, tarkoitus olisi pitää kerran kuussa neulebaaria, jossa olisi akustista musiikkia, suunnittelija- ja osaajavieraita, leppoisaa yhdessäoloa. Lisäksi sieltä saisi hyvää viiniä ja jotain pientä syötävää. Katsotaan, jospa se vaikka toteutuisi, odottelen kiireiseltä baarinpitäjältä vastausta.

 

One Comment Lisää omasi

  1. KristiinaS sanoo:

    Neulebaari! Se se vasta jotakin olisi! Neulekahvilatkin on vähissä, lankakaupan neuletapaamisessa saattaa tulla huono omatunto jos neuloo kilpailevan kauppiaan langalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s