Vielä viikko Tampereen messuihin

Minä lähden Lapasmatkalle Tampereen messuille! Iloinen neulojajoukko pöräyttää paikalle bussilla puikot kilisten. En tiedä, mahtuuko vielä mukaan, mutta aina kannattaa kysyä! Kuva: Lentävä lapanen 2015.
Minä en ole kuvassa, mutta lähden Lapasmatkalle Tampereen messuille! Iloinen neulojajoukko pöräyttää paikalle bussilla puikot kilisten. En tiedä, mahtuuko vielä mukaan, mutta aina kannattaa kysyä! Kuva: Lentävä lapanen 2015.

Olettehan nyt kaikki varmasti alkaneet laskea öitä Tampereen kädentaitomessuihin? Kävin viime vuonna siellä ensimmäistä kertaa, enkä voi muuta sanoa kuin, että parhaat kässämessut, joissa olen ollut. Luonnollisesti kokemukseni ovat rajallisia, olen kuullut paljon hyvää myös Seinäjoen messuista.

Niin tai näin, mutta Tampereella löydät minut

klo 12-13   Lentävän Lapasen osastolta C 603,

klo 13–14 Olen  Titityyn osastolla A 529 ja 

klo 14–14.30 on C-hallin Idea-lavalla ohjelmaa:  Kiristääkö lanka, katkeaako pinna. Aija Rouhiainen haastattelee minua ja annan kirjoneulevinkkejä Lavan vieressä myydään kirjaani haastattelun aikana tai heti sen jälkeen.

Kirjoittelen nimmareita kirjoihin,  puhun pehmeitä ja otan vastaan  kaikenlaista kritiikkiä, mieluiten kirjasta, mutta olen valmis kaikkeen! Muodostatte vaan semmoisen siistin jonon 😉 Ja varoitan, kummallakin osastolla on ihqu-lankoja!

2 Comments Lisää omasi

  1. Katju sanoo:

    Mä oon käyny monena vuonna Tampereen messuilla. On kyllä laajat, hyvät messut. Nyt menen jo perjantaina. Alunperin oli tarkoitus tulla Lapas-matkalle, mutta menemme isännän kanssa teatteriin lauantaina päivällä, Slava! Kunnia 😀

  2. Ilu Handusta sanoo:

    Ja Lapasen osastolla isosti Handun lankoja! Kaikki mukaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s