Yksi yö Tampereen messuihin

sheep-17482_1920
Messuilla on toivottavasti lämmin ja ruuhkainen tunnelma!

Nyt alkaa jo vähän jännittää: huomenna Lapasmatkojen bussi starttaa Järvenpäästä Tampereelle.

Enhän minä ole siellä kuin yhden yön, mutta vinkeää pöhinää on tiedossa. Omat esiintymiset vähän jännittävät: miten ääni kestää ja osaanko nyt esiintyä kustantajan, kodin, isänmaan ja kouluni eduksi? Entä mitä laittaisin päälle? Hiukset! Kääk!

Ja tärkein kaikista: MITÄ MÄ PANEN PUIKOILLE?! Eikä tässä ole kyse vain bussimatkasta ja baarineulonnasta, olen myös lupautunut esittelemään kirjoneulevinkkejä siellä Idea-lavalla. Langatkin täytyy valita varmaan sillä perusteella, että ne näkyisivät kankaalle heijastettavassa videokuvassa.

Ja jotta lähtö olisi täydellinen, mies meni pesemään messumatkalle hankitun Ainon villasekoitetunikan kirjopesussa vaikka nimenomaisesti kielsin pesemästä sitä. Nyt on vielä haettava uusi tunika. Lupasi kuitenkin maksaa sen (pienen karjumisen jälkeen).

PS: Aioin kirjoittaa siitä, miten minulta silloin tällöin tiedustellaan, teenkö tilauksesta sukkia tai lapasia. Poistin luonnoksen, sillä ette te halua kuulla perustelujani, tiedätte ne kyllä. Vastaan vain lyhyesti: kyllä teen, jos tilaaja on valmis maksamaan 300–1.300 euroa parilta (hinta sisältää verot jne.), odottamaan 4–6 kuukautta ja antaa minulle täysin vapaat kädet suunnittelussa (väritoiveet huomioidaan). Tilinumeroani voi tiedustella osoitteesta puikkomaisteri[miukumauku]gmail.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s