Päätä ja häntää

Tapasin messuilla muun muassa Anna-Karoliina Tetrin, jonka mahtava sukkakirja ei ole vain ohjekirja vaan se on hieno paketti suomalaisesta neulontaperinteestä. Klikkaamalla kuvaa pääset Anna-Karoliinan kirjojen esittelyyn.
Tapasin messuilla muun muassa Anna-Karoliina Tetrin, jonka mahtava uusi sukkakirja ei ole vain ohjekirja vaan se on hieno paketti suomalaisesta neulontaperinteestä. Klikkaamalla kuvaa pääset Anna-Karoliinan kirjojen esittelyyn. Kuva on Tetri-Designin osastolta, jossa myytiin mm. kehräysvillaa.

Oli kiva päästä Tampereen käsityömessuille. Ihanaa tutustua uusiin neulojanaisiin ja oli todella kivaa jutella niin monen harrastajakaverin kanssa! Minä neuloin sukkaa sekä esittelin kirjaani Lentävän lapasen osastolla ja idealavalla .

Menin lapasporukalla messuille – suosittelen ensi vuonnakin Lapasmatkaa lämpimästi, sillä bussillinen kivoja naisia pitää kyllä huolen siitä, ettei kukaan jää yksin tahtomattaan!!! Ihan älyttämän kivaa porukkaa (nuorimman ja vanhimman porukassa olleen ikäero oli ehkä 45 tai 40 vuotta). Ehdimme kahden minua nuoremman naisen kanssa käydä jopa lauantai-iltana katsomassa Dave Lindholmia!

Mahtavinta oli kuitenkin tavata blogini ja sukkakirjani lukijoita! Täällä näppäimistön ääressä ei aina muista, että tuhannet fiksut lukijat eivät juuri pidä itsestään ääntä, eivät varsinkaan silloin kun myrsky heiluttelee 😉 puikkomaisterin purtta. Moni kävi tervehtimässä ja kertomassa, että on kiva lukea kirjoituksia, joissa on mukana myös maku. Melkein tuli tippa linssiin niin monista ihanista tervehdyksistä!

Tässä olikin aasinsilta parkumisesta päivän sanaan:

Aina joku parahtaa lankojen päättelyn kauheudesta. Minussa lienee jotain vikaa, kun en varsinaisesti inhoa päättelyä. En olisi varmasti suunnitellutkaan kirjoneulesukkia, joissa on 6-8 väriä, jos inhoaisin syvästi lankojen päättelemistä. Minä otan päättelyurakan tyynesti, pikemminkin jonkinlaisena lepohetkenä tai suruaikana: kiva neulomisrupeamahan siinä päättyy. Toki pyrin kirjavissa töissä päättelemään ainakin osan langoista jo neuloessa. Mallia voi ottaa vaikkapa Pia Tuonosen blogista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s