Neulojan joulu

IMG_1433
Kohta pääsee joulusaunaan!

Minulla ei ole ollut tapana antaa neuleita joululahjoiksi, mutta tänä vuonna olen tehnyt joululahjaksi  kahdet sormettomat  ja lahjoittanut Sukkakirjaa tehdessä syntyneitä sukkia hyväntekeväisyyteen, vähävaraisten perheiden lahjapaketteihin.

Koska harrastuksestani on neulekirjojen tekemisen myötä tullut myös enemmän ja vähemmän työtä, ajattelin lomalla keskittyä perheeseeni, jonka kanssa vietämme joulua Saarenmaalla, ja levätä myös bloginpidosta ja muusta sometuksesta.

Kyllä minä joulureissulle kuitenkin neuleen mukaan pakkaan, aikaiset aamuherätykset menevät muuten kattiloiden kalisteluksi. Neulomien on hyvä tapa mietiskellä ja rauhoittua. Paras lomaneule olisi pojan kesken oleva villapaita – poikahan olisi nyt mukana, joten sovittaminen onnistuisi hyvin, mutta en kyllä raahaa isoa ja painavaa neuletta mukana, kun emme mene autolla kotiovelta lomapaikkaan vaan vuokraamme auton vasta Tallinnasta.

One Comment Lisää omasi

  1. Katju sanoo:

    Kuulostaa hyvältä. Rauhallista Joulua. Palataan meidän Viron matkaan het alkuvuodesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s