Neulojan kello

[EDIT: jatkoa aiheesta on tässä.]

Joulupukki toi kaivatun uuden rannekellon, eikä mitä tahansa aikarautaa vaan Apple Watchin!! Tutustuttuani kellon perustoimintoihin, ryhdyin heti selvittämään, miten saan siitä parhaan hyödyn.

Kellohan kommunikoi iPhonen kanssa, kelloon tulee lähinnä tieto tapahtumista sähköpostissa, instassa jne.

Kelloon voi esimerkiksi kuitenkin sanella muistiinpanot, jotka muuntuvat tekstiksi käyttämällä esimerkiksi Evernote-sovellusta. Nyt voin uutta mallia neuloessani sanella ohjeen muistiin! Puhumattakaan tietysti siitä, että voin katsoa kellosta ohjetta samaisen sovelluksen avulla. Myös viestit (ml esim. Messanger) voi sanella tekstiviesteiksi tai ääniviesteiksi.
Kerroslaskuriksi latasin simppelin sovelluksen, jota tosin pitää tökkiä. Luin jostain, että älykello saatttaa laskea neuloessa silmukoita askeliksi (ei tosin tämä malli), joten eiköhän piakkoin kelloon saada semmoinenkin laskin, joka tunnistaa ranteen liikkeistä kerrokset ja laskee ne automaattisesti. Hassua muuten, ehdotin sellaisen laskurin kehittämistä jo noin 15 vuotta sitten yhdelle Nokian sovellusinssille 🙂

 


Stahs2Go-sovellusta en ole vielä oikein sisäistänyt, mutta sen pitäisi olla jonkinlainen yhteys Ravelryyn. Vähän hankalalta vaikuttaa, mutta ehkä se vielä aukeaa…

3 Comments Lisää omasi

  1. KristiinaS sanoo:

    Eikä! Kello mukamas . . . On sulla hieno peli:)
    Mukavaa joulunjälkeistä elämää (ehkä kello jopa helpottaa sitä)!

  2. Pirkko sanoo:

    Hieno! Minun toiveeni täyttyi kun paketista tuli sinun kirjoittamasi kirja! Ensiksi pitää saada puikoille ”nimikkosäärystimet”! 😊 Kiva muuten että maailmassa taitaa sittenkin olla joku toinenkin alle 50-vuotias Pirkko!

    1. Kiitos! Tosiaan, kumma, että Pirkko-nimi on nykyisin niin harvinainen, vaikka se on vanhin tunnettu suomalainen naisen nimi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s