Pyrähdys Järvenpäähän

Lentävän lapasen naiset kyselivät, milloin tulen käymään. Meillä on erilaisia hauskoja hankkeita käynnissä. Hyppäsin junaan ja piankos olin Järvenpäässä. Neulekahvila on keskiviikkoisin auki klo 20:een ja siellä oli melkoinen vilske, tuolit täyttyivät melkein viimeistä pallia myöten, kun kaksi eri neulepiiriä kokoontui tapaamisiinsa. Oli todella kiva kuunnella naisia, jotka toki puhuivat paljon muustakin kuin neulomisesta. Enkä ole ainoa, joka matkustaa Lentävään pidemmänkin matkan takaa. Ei ole ihme, että siellä viihdytään: ihana lankavalikoima, hyvä kahvilaserviisi ja, ennen kaikkea, välitön ja ystävällinen ilmapiiri.

Minulle ovat tulleet erityisen tutuiksi kauppiaitten ja kahvilanpitäjien (Taina & Tarja) ohella Piilosilmukat-ryhmän aktiivit ja nytkin menin istumaan heidän piiriinsä. Kiitos mukavasta illasta! Eevalla oli hauska säärystinmalli, toivottavasti se saadaan julkiseenkin jakoon, puikoilla ja päällä oli niin Veera Välimäen Still Light -tunikaa kuin erilaisia kivoja huivejakin.

 

One Comment Lisää omasi

  1. Katju sanoo:

    Ihan mun suosikki kans. Upeat naiset ja ihana kauppa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s