Jaksaa, jaksaa!

neulominen_kuntosalillaTyönantajan tarjoamat virikerahat tuli sijoitettua henkilökohtaisen kunto-ohjaajan palveluihin, koska kortille ladatut rahat olivat vanhenemassa ja neulovana sohvaperunana olo alkoi ahdistaa, väsytti eikä jaksanut liikkua. Nyt minut on tuupattu liikkeelle: kaksi kertaa viikossa vesijumppaa, kerran kuntosali ja joka päivä 1–1,5 tuntia kävelyä. Ruokavaliotakin pitäisi noudattaa. Ostin itselleni joululahjaksi superkortin liikuntahalliin.

Jo nyt, kahden viikon kuntoilun jälkeen, jaksaa paremmin, mutta neulomiseen käytettävä aika on vakavasti vähentynyt. Olen vakavasti harkinnut kävelyurakan siirtämistä kuntosalin kävelymatolle tai kuntopyörälle, siinä kun voisi neuloa samalla! Onkohan muita sellaisia liikuntalajeja, joihin voisi yhdistää neulomisen?  Täytyypä kysyä siltä kunto-ohjaajalta 😉

Samaan aikaan on kiireitä Lapaskirjan kanssa, koska näillä näkymin lähden huhtikuussa Italiaan palatakseni sieltä elokuussa. Ohjeita ehdin vielä viilata keväämmälläkin, mutta kaikki parit pitäisi saada kuvattua. Hädissäni huutelin testineulojia avuksi, ilmoittautumisia tuli yli oman tarpeen enkä näiltä kuntoilu- ja työkiireiltä ole ehtinyt edes vastata avuliaille naisille henkilökohtaisesti. KIITOS KAIKILLE, olette oikeita enkeleitä! Pahoittelen, etten voinut ottaa kaikkia halukkaita ryhmään!

Kun sain testineulojat kokoon, minun piti tietysti saada heille myös ohjeet kaavioineen kasaan ja langat postiin niihin neuleisiin, joita tarvitaan kuvauksiin. Yöunet ovat jääneet vähän lyhyiksi. mutta tuon liikkumisen vuoksi ei ole tarvinnut juuri unettomuudesta kärsiä: olen kaatunut sänkyyn ja nukkunut kuin tukki.  Samaan aikaan on pitänyt myös neuloa yhtä hankalampaa sormikasparia ja tehdä siihen ohjetta. Sormikkaita kun ei voinut lähettää toisen neulottavaksi, koska ne tarvitaan sunnuntaina kuvauksiin.

Kyllä tämä tästä: sunnuntaina on taas kuvauspäivä, melkein puolet käsineistä, sormettomista, sormikkaista ja lapasista on jo kuvattu. Sunnuntain jälkeen ollaan jo vahvasti voiton puolella.

Suosittelen muuten tuota vesijumppaa kaikille, se on todella hauskaa! Ensi viikolla menemme kokeilemaan kuntopyörän polkemista vedessä. Se näytti hauskalta.

One Comment Lisää omasi

  1. Sari sanoo:

    Kuntopyörällä pyöräillessä voi neuloa siinä samalla matka taittuu ja kerrokset lisääntyy.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s