Ohjelmanmuutoksia

clinical-thermometer-153666_1280Kyllä harmitti todella, kun kaamea flunssa tuotti  yli 41 asteen kuumeen enkä päässyt Lapaskirjan kuvauksiin sunnuntaina. Onneksi kaveri oli lupautunut stylistiksi ja miniä malliksi, minä saatoin palella horkassa peittojen alla. Toinen kurja peruutus oli se, että olin sopinut tapaavani Evan Lentävässä lapasessa keskiviikkona antaakseni hänelle neulottavaksi yhden kirjaan tulevan mallin, enkä päässyt sinnekään, kun olo on edelleen höntelö. Asiassa on myös valoisa puolensa: koska tapaaminen siirtyi ensi viikolle, paikalla on Piilosilmukat-ryhmä. Myös kunto-ohjaajan tapaaminen ja vesijumpat piti  jälkitautien pelossa perua, koska en uskaltanut  vaarantaa lehdentekoa töissä.

Tuo kurja tauti on tehokkaasti estänyt myös neulomisen. Edes puikkoja ei jaksanut käsissä pitää eikä oikein nähnytkään mitään. Nyt täytyy toivoa, että olo tästä pikkuhiljaa paranisi, töissä jo olen, sain aamulla käveltyäkin päivän kävelyurakasta puolet.  Ihan varma en ole, jaksanko sen toisen puolen töiden jälkeen, mutta hyvä näinkin. Ja turha kai tässä on valittaa, monilla on pahempiakin ongelmia, flunssa  on sentään pikkujuttu.

Kevättä kohti mennään jo vauhdilla: ilma on ihanan aurinkoinen ja Lapasmatkojen Italiaan on enää 69 päivää! Niin, kymmenkunta iloista neulojaa lähtee yhdessä Italiaan tutustumaan neulekahvilaan, italialaisiin lankoihin ja neulojiin. Siitä lisää myöhemmin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s