Jälleen kiva ilta!

Suunnittelu jatkuu...
Suunnittelu jatkuu…

Köröttelin taas eilen Järvenpäähän tapaamaan Evaa ja muita Piilosilmukat-ryhmän naisia, jotka kokoontuvat joka toinen keskiviikko Lentävään lapaseen. Eva auttaa minua yhden kirjaan tulevan parin tekemisessä, koska menin ihan sekaisin sen silmukoiden laskemisessa. Ja miten upean parin hän olikaan neulonut! Kansikuva-ainesta! Tykkäätte varmasti!

Oli taas mukava ja leppoisa ilta. Nyt tekeillä oli muun muassa Ankestrickin ihana Naima-takki, Tainan valmista takkia pääsin sovittamaankin ja pakkohan minun oli tuo ohje ostaa. Jospa vihdoin saisi ne siniset villatakkilangat käytettyä. Kunhan ensin neulon muutamat lapaset…

Samalla tutkittiin saksalaisen fanin postausta, nyt odottelen innolla projektikuvia. Eilen minulta tiedusteli jälleen  eräs yhdysvaltalainen, milloin Sukkakirjan käännöstä englanniksi sopisi odotella. Kirja on agentilla, joten toivotaan asian edistyvän.

***

Yesterday we met again in Lentävä lapanen (Flying Mitten) knitting café in Järvenpää. A wonderful evening with Eva and other members of Blind Stitch -knitting group. Eva has helped me with one fingerless pattern for my book. What a pair of fingerless she has made!!!!  A cover art pair!!!! Ladies in Järvenpää knit now Ankestrick’s Naima cardigans – I also needed to buy this pattern!

Lentävä lapanen is only shop which sell my book to overseas. Wockensolle  is not scared of Finnish! Herzliche Grüße!!! (I’m still waiting for moneyed contracts of translation… 😉

One Comment Lisää omasi

  1. Katju sanoo:

    Hieno kirjasi saanut huomioita maailmalla – enkä yhtään ihmettele. Hieno opus! Innolla odotan sitä lapaskirjaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s