Lankoja piiloon?

Törmäsin jälleen  FB:ssa kirjoitukseen, jossa neuvottiin, miten rouvat voivat piilottaa lankoja miehiltään. Siis mitä?!? Olen ennenkin ihmetellyt tätä, miksi ihmeessä lankoja pitäisi piiloitella? Mitä pahaa niiden hankkimisessa on? Minä kysyn tietenkin, mitä minun miehelleni minun lankaostokseni kuuluvat?

Jos lankoja pitää piilotella, silloin on ylitetty jokin raja, esimerkiksi yhteisissä pelisäännöissä. Silloin olisi piilottelun sijaan syytä panna langat myyntiin ja pyrkiä korjaamaan tilanne rehdisti. Toki tilanne voi olla sellainenkin, että vaimo ostaa omilla rahoillaan lankoja, mutta kumppani natkuttaa asiasta, joka ei siis hänelle kuulu. Silloin panisin kylläkin sen kumppanin vaihtoon, en niitä lankoja.

Jos kumppani kiukuttelee neulomisesta, voi kuitenkin kyse olla aivan aiheellisesta surusta, kun on jäänyt neuleelle kakkoseksi. Sillä, ihan rehellisesti, kyllähän me laiminlyömme noita kumppaneitamme harrastuksemme vuoksi ainakin ajoittain. Siis käsi sydämelle, onko mopo keulimassa, pitäisikö ystävänpäivää jatkaa hieman tästä eteenpäinkin?

 

One Comment Lisää omasi

  1. Todella hyvin kirjoitettu! Olen aivan samaa mieltä siitä, että tuo lankojen piilottelu puolisolta on jotenkin kummallista touhua. Toki meilläkin joskus keskustellaan siitä, paljonko lankoihin voi laittaa rahaa kiinni, mutta ei niitä tarvitse sen erityisemmin piilotella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s