Sarjalippu Järvenpäähän

Breathing Space -paidassa on Välimäelle tyypillisiä aineksia, lyhennettyjä kerroksia, raitaa ja yksivärisiä pintoja. Hauska ylhäältä alas neulottava epäsymmetrinen pusero, joka taipuu myös tunikaksi, jos niikseen tulee. Kuva: Jonna Jolkin.
Breathing Space -paidassa on Välimäelle tyypillisiä aineksia, epäsymmetriaa, lyhennettyjä kerroksia, raitaa ja yksivärisiä pintoja. Hauska ylhäältä alas neulottava pusero taipuu myös tunikaksi, jos niikseen tulee. Minä tykkään! Klikkaamalla kuvaa pääset ohjesivulle Ravelryyn. Kuva: Jonna Jolkin.

Jos Järvenpäässä hyppääminen jatkuu entiseen tahtiin (noin joka toinen viikko), on kai pakko selvittää saako junaan jonkinlaisen sarjalipun. Eilen läksin hakemaan lauantain kuvauksia varten Evalta ja Tarjalta  heidän Lapaskirjaan neulomiaan sormettomia. Miten kaunista työtä naiset olivatkaan tehneet!

Eihän se siihen tietenkään jäänyt, vaan jäin selailemaan Interpretations -kirjoja pöydän ympärille kokoontuneiden naisten kanssa. Siinä oli jokaisella naisella Välimäkeä puikoilla ja niinpä minäkin huolellisen harkinnan (!) jälkeen päätin panna alulle Breathing Space -paidan. Ilun Sinkusta tietenkin. Itselleni en tätä paitaa tee – vaakaraidat eivät tunnetusti pue punkeroa, mutta tiedän erään hoikan nuoren naisen, jolle paita tulee sopimaan varmasti. Teen sitten omani vaikka niistä eilen esitellyistä sukkalangoista ja sijoitan raidat esimerkiksi helmaan.

Veera Välimäki näyttää esiintyvän viikonloppuna Helsingin Kädentaitomessuilla Titityyn osastolla  A 20 lauantaina n. 15.00. Häneltä saa ostaa  ihan nimmarilla varustettuja Interpretations-kirjoja. Minä en pääse, koska meillä on Lapaskirjan kuvaukset, mutta kertokaa paljon terkkuja!!!

Huvittavaa muuten, että aamulla metrossa katsoin silmä kovana yhden naisen kaunista pipoa, se oli mielestäni kaikessa yksinkertaisuudessaan silmiä hivelevän siisti pipo. Panin helpon ja tyylikkään mallin mieleeni huolella, mutta en kehdannut kuvata pipoa edes salaa. Tätä kirjoittaessani sitten hoksasin, että naisen pipo oli Välimäen suunnittelema Looking Ahead, ja sen lanka oli tyylikästä poltettua oranssia ja tupsu vaaleanruskeaa turkista. Chic! Olisi pitänyt vaan mennä juttelemaan sen naisen kanssa!

3 Comments Lisää omasi

  1. Taina sanoo:

    Ai raidat ei sovi pulleelle! nehän on vinossa ja leikkaus rinnuksilla tekee isomman vaikutelman ; )

    1. Just niin. Jos kuppikoko on aakkosten keskivaiheilla oleva kirjain, ei paljon kannata korostaa tällaisilla leikkauksilla 🙂 Mutta meinasin täydentää kirjoitusta: jos raidoituksen tekee väreillä, joissa ei ole kova kontrasti, ne toimivat rintavallakin henkilöllä. Ravelryssa oli tästä ainakin yksi hyvä esimerkki.

  2. Katju sanoo:

    Mäkin joudun missaamaan ton lauantain messun. Joo. Järvenpäässä on aina kiva käydä ja Ilun sinkku on ihana lanka.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s