Viittä raitaa vaille

Neulon Veera Välimäen Breathing Space  –paitaa Ilun Sinkusta. Ostin 300 grammaa lankaa ja nyt jännitän, että riittääkö se.
Neulon Veera Välimäen Breathing Space –paitaa Ilun Sinkusta. Ostin 300 grammaa lankaa ja nyt jännitän, että riittääkö se.

Jännäksi menee Breathing Space -paidan neulominen, koska lanka alkaa käydä vähiin. En ole edes uskaltanut katsoa keriä, jotka ovat sohvan alla, etten jännittäisi liikaa ja kiristäisi neuletta. Jos loppuu kesken, se on sen ajan murhe. Panen vaikka kolmannella värillä sitten loput. Miksi hihojen pitäisi edes olla samanlaiset? Illalla selviää riittääkö langat. Ellei sitten taloyhtiön hallituksessa innostuta jaarittelemaan. Olen onneksi puheenjohtaja, joten tänään paukkuu nuija herkästi 😉

Eilen kirjoitin italialaisesta nettilankakaupasta. Tyttäreltä tuli illalla viesti: ”Tänne tuli joku lankapaketti!” Langat siis tulivat todella sukkelasti. Hädin tuskin olin ehtinyt aamulla maksamaan langat, koska määräsin ne vahingossa maksettavaksi kortilla, jota en ollut aktivoinut PayPaliin. Jouduin sitten hakemaan viimevuotisista luottokorttilaskuista kortin aktivointikoodia. Meinasi hermot mennä, mutta opinpa (kantapään kautta tietenkin) uuden asian eli sen, mistä verkkopankista löytää helpoiten e-laskut. Tuota kauppaa käytän jatkossakin, jos langat ovat hyviä – palvelu oli ainakin erinomaista.

Eilen sain Lapaskirjan kansikuvaehdotuksen. Se on minusta todella kiva! Eikä se todellakaan johdu vain siitä, että kannessa poseeraavat Quopus ja Miniä. Tykkäsin erityisesti Susa Junnolan ottaman kuvan tunnelmasta ja väreistä. Toivottavasti kustantaja on samaa mieltä, hänen tavoitteenaan tietysti on se, että kansi miellyttää teitä, kirjojeni lukijoita!!!

Vieläkin muuten jurppii, että keskin liian myöhään kirjalle hyvän nimen. Eikö  Puikkomaisterin kädestä olisi ollut kiva (vaikka nuoremmat sukupolvet eivät ehkä ymmärräkään vitsiä)? Lapaskirja on lyhyt ja luontevaa jatkoa Puikkomaisterin sukkakirjalle, mutta silloin tällöin minua hieman häiritsee se, että nimi ei kuvaa täsmällisesti sisältöä. Kirjaanhan tulee sormikkaita, sormettomia ja lapasia. No, ei nimi kirjaa pahenna, ainahan on mahdollisuus käyttää jälkiotsikkoa. Sisältö on tärkein, olen yrittänyt luoda malleja, joita on kiva neuloa ja joissa on jotain jujua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s