Taas mennään!

Ensimmmäiset mallitilkut on tehty.
Ensimmmäiset mallitilkut on tehty.

 

Eilen neuloin mallitilkkuja. Vielä en ole jättänyt Lapaskirjan aineistoa kustantajalle, mutta kolmas kirja on näin saatettu virallisesti alkuun! Neuloin ensimmäiset mallitilkut sitä varten eilen. Mukava tunne, varsinkin kun puikoilla oli kivoja lankoja. Tyttären puserosta jääneet pienet nyssäkät  Ilun Sinkkua Lentävästä lapasesta, aivan ihanaa alpakkalankaa, Lamanan Cuscoa, Snurresta ja Rowanin Fine Tweediä Titityystä. Neljännestäkin kirjasta on jo suunnitelma, sopparit pitää vielä käydä allekirjoittamassa.

Muutenkin viikkoa leimaa iloinen odottelu: lauantaina kokoontuu huhtikuun puolivälissä  Lapasmatkalle Italiaan suuntaavien neulojien porukka ja eilen retken ohjelmaan vahvistui kiva ekskursio paikalliseen neulekahvilaan. Kyllähän sinne kuka tahansa voi mennä, mutta kun meillä on myös ohjelmaa mukana. Olemme nimittäin kutsuneet erään värjärin kertomaan  luonnonvärjäyksestä Italiassa. Lisäksi kuulimme, että tapaamme siellä myös yhden italialaisen laatulankamerkin edustajan erikoistarjouksineen. Reissu on koeluonteinen testireissu pienehköllä porukalla, ehkä myöhemmin tällaisia retkiä voi tarjota isommallekin ryhmälle. Käytössämme tämän pitkän viikonlopun aikana on tulkki ja aiomme kutsua myös paikallisia harrastajia tapaamaan meitä.

One Comment Lisää omasi

  1. Katju sanoo:

    No nyt on kyllä vauhtia. Oi ihanaa toi teidän Italian matka.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s