Lennetään lapasella!

 Vaikka en päässyt Edinburghin lankafestareille, hieman lohduttaa, että minua odotetaan Järvenpäässä.  Hyppään taas junaan ja lähden Lentävään lapaseen. Siellä tapaan Handun Ilun, jonka kanssa palaveroimme ensin Kolmoskirjasta, sitten juonimme Lapasen naisten ja Ilun kanssa tulevaa Handu-ohjeistoa ja lopuksi tapaamme huhtikuun puolivälissä Lapasmatkalle Italiaan lähtevän ryhmän.

Mukaan pakkaan aamuyönä tekemäni mallitilkun, puikot ja langan.

Eilen sain varmistuksen Italiasta: vierailumme paikalliseen neulekahvilaan on sovittu. Maria tulee kertomaan meille luonnonvärjäyksestä italialaiseen tapaan ja Lana Gatto -lankojen myyntijohtaja Luca toivottavasti esittelee lankojaan ja kertoo Italian kehräämöhistoriasta. Lauantai-illaksi kutsumme paikallisia neulojia neulomaan ja illallistamaan kanssamme. Ryhmässämme on 12 henkeä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s