Neuletapahtumia

Ilolla panin merkille, että Lantium ex Machina ja KVGWoolworks avaavat pop-up-kaupan Vaasankadulle Sörnäisiin heti pääsiäisen jälkeen. Sinnehän on pakko piipahtaa, semminkin kun lähistöllä on Kombo Winebar & Kitchen – kantapaikkamme. Lantiumin langat ovatkin tuttuja, uuteen kirjaan tulee yksi malli heidän langoistaan, malli on nimenomaan esimerkkinä siitä, miten huippukaunis lanka ei vaadi ympärilleen mitään pitsihörsellyksiä tai muuta häröilyä.  Kati Gumeniuksen lankoja sen sijaan en ole koskaan nähnyt livenä, hänen etsykaupassaan (joka nyt on tyhjä) olen niitä kyllä ihastellut. Vahvoja värejä ja tiukkoja mielipiteitä – tykkään!

Järvenpäässä puuhataan neulegraffititalkoita Vanhankylänniemeen. Nuo ympäristöt ovat minulle lapsuudesta tuttuja ja Lentävässä lapasessa kokoontuvat neulojat ovat jotenkin niin tutun ja turvallisen oloisia! Sinne on helppo vieraammankin mennä mukaan, suosittelen!

Kesän kovin tapahtuma on heinäkuun puolivälissä ensimmäistä kertaa järjestettävä Jyväskylä Knit Festival, jonne tulee työpajojen vetäjiksi  ulkomaisia ja kotoisia huippuosaajia. Pajoille on vielä näemmä saatavilla joitain paikkoja. Minua harmittaa ankarasti, etten pääse sinne ellen sitten repäise ja singahda Italiasta Suomeen tämän vuoksi. Harkitsen asiaa vakavasti.

Neulesyksyn aloittaa perinteisesti Pukkilan puikkopäivä elokuun alkupuolella, mutta siitä minulla ei vielä ole tietoja, järjestäjät kuulemma sopivat ajan ja ohjelman toukokuussa.

Katju puuhaa syksyn käsityöristeilyä, mainostan sitä vielä tässä, koska ilmeisesti joitain paikkoja on vielä vapaana. Paikka on parasta varata keväällä, jos mielii mukaan. Olisipa jo syksy! Risteily oli viimeksi huikea menestys ja me myöhään heränneet jäimme rannalle ruikuttamaan. Nyt olen varmistanut, ettei se toistu.

Cafe Perobassa Espoossa on myös neuletapaaminen 6.4., jossa sielläkin on mukana Lantium ex Machina (ovatpa he nyt ahkeria!).

Sokeri pohjalla. Jymyuutinen: elo–syyskuun vaihteessa aukeaa myös Puikkomaisterin Neuleklubi. Kerron lisää myöhemmin, kun yksityiskohdista on sovittu. Toivomuksia klubin ohjelman suhteen voi vapaasti esittää kommenteissa. Idea on yksinkertainen: kivaa neulojaseuraa, iltapalaa ja viiniä sekä neulontaan liittyvää ohjelmaa kahdesti kuussa, parhaana kolmesti. Lipun edullinen hinta kattaa iltapalan sekä esiintyjän tai kouluttajan vähäiset matka- ja ateriakulut eli klubi on omakustannushintainen. Lisäksi langanvaihtoa ja -myyntiä. (K-18). Jos sinulla on mielessä ideoita, vaikkapa neulesuunnittelija, jonka haluaisit tavata, tai tekniikka, josta haluaisit tietoja, laita ihmeessä kommentti (ujommat voivat lähettää sähköpostia osoitteeseen puikkomaisteri miukumauku gmail piste com!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s