Pääsiäislomalta kotiin

il_fullxfull.729745236_5zpzVanha rikkinäinen iPad on korvattu uudella, nyt voi taas päivitellä reissun päällä. Pääsiäisenä sain kai yhden instagram-kuvan laitettua, senkin kännykällä. Minä neuloin hieman sukkaa, mutta isossa porukassa oli muitakin hommia, kuten ruoanlaittoa. En rasita teitä villisikaresepteillä. Se sukkakin menee purkuun, en tykkää siitä. Tarkoitus oli neuloa Handun ohjevihkoseen yksi suunnittelemani sukkapari, mutta unohdin tietysti yhden kerän kotiin, enkä sitten voinutkaan neuloa niitä sukkia.

Viisi kivaa neulojan apuvälinettä etsystä:

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s