Viimeinen kuvaus

 

Eilen oli viimeinen kuvaus, jossa kuvattiin miesten malleja. Homma hoitui Kiasman nurkalla nopeasti ja kivuttomasti vaikka valokuvaaja Susa oli flunssassa ja kuvausmallit kiireisiä. Äityivät oikein soittamaan, joten piti sanoa, että kuvissa ei ole ääntä!

Bassoa soitteli Hannu Rantanen, joka kiirehti tango-orkesteri Unton treeneihin. Punaista haitaria kuritti Vesa Rosilo, joka palasi kuvauksista piirtelemään urakkakuvia arkkitehtitoimistoon. Herra on myös aviomieheni. Kitaraa soitti Vihreän Langan AD Iiro Törmä, jolla onkin jo vauvaiästä alkanut pitkä kokemus käsityömallin hommista, olihan Iiron äiti Suuren käsityölehden toimitussihteeri.

Kuvauksiin on löydettävä malleja, jotka suostuvat työskentelemään maksutta. Onneksi minulla on mistä repiä – kaikki pyytämäni perheenjäsenet ja ystävät ovat tulleet mielellään auttamaan vaikka helppoa työ ei useinkaan ole.  Siitä(kin) on syytä olla kiitollinen!

Vannon taas, että seuraavan kirjan kuvaukset tehdään studiossa. Saas nähdä, miten käy 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s