Millainen olisi sinun neuleklubisi?

Puikkomaisterin neulebaariEn minä enää malta pitää tätä salaisuutena: Puikkomaisterin neulebaari avautuu elokuun lopussa ravintola Kombossa Sörnäisissä. Neulebaarissa on tarjolla on muun muassa Puikkomaisterin lapaskirjan julkistamistilaisuus, videobloggauskoulutusta sekä ilta, jolloin Meiju Knits esiintyy. Muusta ohjelmasta saatte päättää te!

Neulebaariin pääsymaksu on omakustanteinen ja se sisältää iltapalan ja ohjelman, ruoka-aineallergioiden varalta liput ostetaan verkkokaupasta etukäteen (jotta voi ilmoittaa toiveistaan). Baarin tullaan viihtymään ja tapaamaan neulojakavereita. Lisäksi siellä on mahdollisuus ostaa lankoja, toivottavasti kivalla hinnalla.

Klubin avajaiset ovat 23.8. klo 18. Pankaa kalenteriin!!! Liput tulevat myyntiin elokuussa. Rajoitettu osallistujamäärä.

Tässä kommentoineiden kesken arvotaan neulekirjoja ja lankoja avajaisissa. Kerro, millaista ohjelmaa toivoisit Puikkomaisterin neulebaariin.

12 Comments Lisää omasi

 1. No mutta ihan mahtavaa! 😀 Neulesuunnittelijatapaamiset ovat aina kivaa ohjelmaa, tietoiskut (neuletekniikoista, langoista/kuiduista jne.) uppoaisivat myös. 🙂 Pistän kalenteriin, toivottavasti tilaa on ja arki joustaa sitten elokuussa!

 2. Päivikki sanoo:

  Kuulostaa kivalta vaikken täältä kauempaa keskellä viikkoa isolle kirkolle lähdekään tulemaan. Voisiko klubia järjestää la tai su?

 3. Ilona Laulajainen sanoo:

  Hienoa ja ihanaa, kun on lähellä Helsingin keskustaa. Minuakin kiinnostaisi pienkurssit, harvinaisempien kotimaisten lankojen esittelyt ja tietysti suunnittelijavierailut.

 4. Megi sanoo:

  Kuulostaa hienolta. Kotimaisten suunnittelijoiden vierailut esittelemässä omia suunnittelu filosofioitaan ja mallejaan sekä lankaesittelyt ovat tällaisten ohjelmien se perus must. Erityisesti lankojen saralta toivoisi kuitenkin harvemmin ja tuntemattomampia kotimaisia lankoja esittelviä tahoja mukaan kuten kipuapu silkkivilla ja pirtin kehräämö, joista jälkimmäisestä jokainen on kyllä varmasti kuullut, mutta varsinaiseen esittelyyn harva törmännyt. Tampereen seudulla on myös esim. Eijan kudontaputiikki.
  Myös erilaiset lyhytkurssit kuullostaa kivalta, esim. silmukkamerkkipaja johon sisältyisi lyhyt esittely/opastus ja mahdollisuus tehdä muutamia omia silmukkamerkkejä voisi vallan hyvin onnistua tällaisissa puitteissa. Erilaisten neulojan tarvikkeiden esittelyt voisivat olla myös sopivia ohjelmanumeroita. Projektipussi ja puikkosäilytyspussien tekijöitäkin varmasti kotimaasta löytyisi.
  Liian ohjelmantäytteistä illasta ei kuitenkaan saisi muodostua että vapaalle seurustelulle ja ajanvietolle jäisi riittävästi aikaa.

  1. Lauantai ei onnistu, mutta sunnuntaita voidaan harkita!

 5. Irene Mäenrie sanoo:

  Hyvältä kuulostaa! Neulominen, syöminen, juominen ja juttelu sopivat hyvin yhteen. Pitääpä merkitä ilta muistiin ja ilmoittaa se myös käsityöhöperöille!

  1. Irene Mäentie sanoo:

   Oho! Tein itselleni nimenmuutoksen! Nimi on MäenTie.

 6. malin sanoo:

  Kivan kuulosta ja ihanan paikan valitsit! Ihan yksi lempipaikoistani Helsingissä 🙂 Pienet minikurssit kiinnostavat, mutta myös ihan rentoa yhteisoloa.

 7. KristiinaS sanoo:

  Tosi kiva idea. Lipun ostaminen hyvissä ajoin on kyll aina iso kynnys lähteä jonnekin. Tai sitten ne on jo heti loppuunmyyty. Iltapalan nauttiminen ja ohjelman seuraaminen sekä neulominen on haastava yhdistelmä.

 8. Mira Laine sanoo:

  Kuulostaa ihanalta! Toivottavasti saan sopimaan kalenteriin. Iloinen yhdessäolo parasta ohjelmaa😊

 9. Anne Pönni sanoo:

  Ihana idea, kiva saada neuleklubi Helsingin keskustaan. Suunnittelijoihin on kiva tutustua ja hiplailla kirjojaan, langat normihintoja edullisemmin kiinnostaa ja joku kertaa voisi olla neuvontailta, esim mulla haasteena puserot ja muut neuleet joissa koko kriittinen (käsiala löysä ja hyvinkin vaihteleva). Yhteen iltaan riittää aiheeksi sun kirjat ja oma esittäytymisesi!

 10. Kati Nuijanmaa sanoo:

  Hienolta kuulostaa! Voi olla tätä arki-iltaa on kauempaa tulevan hankala järjestellä kalenteriin. Mutta haluaisin tavata tuttuja, tutustua uusiin ihmisiin ja rentoutua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s