Asettumista

Etätyöjakso täällä Italiassa on alkanut. Työpiste on koottu, löysin kaikki kaapelit ja ennalta tilaamani näyttökin on oikein hyvä. Nettiyhteys on hieman hidas, mutta olen saanut siirrettyä kaikki työhöni tarvitsemani tiedostot ongelmitta.

Kun olen saanut päivän työt tehtyä, otan esiin Lapaskirjan käsikirjoituksen viimeistelyä varten. Yksi sormikas pitää neuloa uudelleen, koska en löydä mistään ohjetta varten tekemiäni muistiinpanoja. Tekisi mieli ottaa yhteyttä  Evaan Järvenpäässä, jotta hän neuloisi sormikkaan, mutta taidan säästää tämän mahdollisuuden kriittisempiä tilanteita varten. Niitä tulee varmasti.

Langat on kasattu hyllyyn.
Langat on kasattu hyllyyn.
Neulontakaveri Darko.
Neulontakaveri Darko. Kiltti ja kiva vaikka kuorsaa ja kuolaa.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s