Liikuttunut

Neitsyt Maria suojelee tätäkin taloa. Toivottavasti hän on myös neulojien suojelupyhimys.
Neitsyt Maria suojelee tätäkin taloa. Toivottavasti hän on myös neulojien suojelupyhimys.

Lapaskirjan oheita viimeistellessäni tunnen liikutusta. Nuo upeat naiset eri puolilla Suomea, jotka ovat auttaneet minua testaamalla ohjeita, ovat korjanneet monia virheitäni, täydentäneet suurpiirteisiä ohjeenraakileita ja näin parantaneet kirjan laatua. Nyt tarkastan itse niitä ohjeita, joita en kehdannut antaa testineulottavaksi niiden keskeneräisyyden vuoksi. Sukkakirjassa oli – kiitos testineulojien – olettamaani vähemmän virheitä, toivon pääseväni ainakin samaan nyt. Aina jotain pientä jää, useimmiten käyttäjät kuitenkin toivovat lähinnä tarkennuksia ja joskus he ehdottavat fiksumpia muotoilija ohjeeseen.  OIen kiitollinen kaikista huomioista.

Tarkastaminen on välillä vaikeaa, koska olen neulonut useimmat kirjan malleista viime kesänä. Silloisesta suuresta innoituksesta johtuen en ole (hyvistä aikeista huolimatta) aina merkinnyt riittävän tarkasti ohjeita muistiin käsineitä tehdessäni. Hatarien muistiinpanojen vuoksi olenkin joutunut neulomaan joitain malleja uudelleen. Onneksi olen hyvin aikataulussa, määräpäivä käsikirjoituksen jättämiselle on kesäkuun alussa, mutta toivon saavani käsikirjoituksen valmiiksi Vappuun mennessä, koska haluan aloittaa kolmoskirjan tekemisen mahdollisimman pian. Mieli askartelee jo neljännenkin, tähän astisista suurimman hankkeen parissa, mutta yritän pysyä kuosissa.

Tänään lähden kuitenkin Parman Ikeaan hankkimaan muun muassa neulontavaloja: pari jalkalamppua on ostoslistalla. Käsityökaupassakin pitäisi käydä, koska olen ostanut vahingossa teräviä parsinneuloja, vaikka piti ostaa kanavaneuloja. Lisäksi tytär kaipaa ilmiselvästi uusia lakanoita ja keittiöpyyhkeitä, eikä pari pöytäliinaakaan olisi pahitteeksi.  Jonnekin on kadonnut myös pieni pehmeä tyynyni. Liekö koira syönyt? Italialaiset valtavat ja kovat tyynyt eivät sovi minulle. Kaksi vuotta sitten tänne ostamani lautaset ovat kolhiintuneet, mutta ne on ehkä parasta hankkia ravintolatukusta. Käsinpesu ja kivilattiat näyttävät kuluttavan lautasia aika lailla ;-).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s