Sunnuntai

 Päätin ottaa vapaapäivän sekä Lapaskirjasta että palkkatyöstä (jossa sunnuntai on tietenkin vapaa, mutta olin ajatellut tehdä pari hommaa pois ensi viikon kiireiden alta). Laitoin myöhään illalla puikoille hauskan villapaidan, jota titityyn Tiina esitteli viime viikolla.

Ensin ajattelin tehdä siitä miesten paidan vävyehdokkaalle, mutta tytär riiputti alahuultaan sen näköisenä, että päätin sitten tehdä naisten M-koon. Langat ovat Handusta, Ilun sinkkua, BFL:ää ja kashmirsekoitetta. Ohje on selkeä ja mielenkiintoinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s