Kuorsausta ja puikkojen kilinää


Tytär lähti työmatkalle Sveitsiin, joten olemme Kämppiksen kanssa kahden. Ihana rauha neuloa, pusero on hihoissa. Neulontakaveri, Darko, kuorsaa tuossa vieressä ja minä kilisyttelen puikkoja: kymmenen kerrosta ja lisäykset, kymmenen kerrosta ja lisäykset…

Täällä on varsinkin öisin melko kylmää (kaasuahan ei tuhlata lämmitykseen), onneksi mukana on kasa sormettomia, joita voi pitää kädessä, kun kääriytyy illalla peittoihin lukemaan kirjaa. Kaipaan villahuivia, mutta tokkopa ehdin tehdä sitä, ennenkuin säät lämpenevät kesäisiksi. Ehkä me Suomen kaupunkilaiset olemme turhan hemmoteltuja, kun olemme tottuneet 25 asteen sisälämpötiloihin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s