Näyttää helpolta

Kerrosmerkit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kerrosmerkit tulevat takertumaan neuleeseen, koska en tajunnut hankkia päätöshelmiä.

Olen mestari hukkaamaan ja rikkomaan silmukkamerkkejä. Viimeksi neuloin merkit kiinni yhteen paitaan. Päätin sitten tehdä itse merkkejä. Hankin tarpeet Suomesta ennen lähtöäni. Täällähän tuota vapaa-aikaa on, kun päivittäin säästyy työmatkoihinkin käytettävä aika. Etätyössä on sekin mukava puoli, että työt saa tehdä haluaminaan aikoina, itse suosin aamuviiden aloitusta, koska silloin nettiyhteys toimii ripeästi ja talossa on hiljaista.

Kyllä siinä tuli ankara ikävä muun muassa Puputsin puotia, kun maisteri väsäsi itse silmukkamerkkejä. Käsitöiden myyjät saavat varmasti kuulla myyntitiskillään kerran jos toisenkin ihmettelyä hinnoista, ”kun tuon tekisi itse ihan helposti”. Vaan mene ja tee! Saatat huomata, kuten minä, ettei sen niin helppoa olekaan. Toki nuo merkit tekevät työnsä, mutta eivät ne kovin kauniita ole! Miten se Laura saakaan ne vaijerit massan sisään siten, etteivät ne törötä ulos? Kerrosmerkkien vaijerit päätin puristettavilla mitä-ne-nyt-ovatkaan-kappaleilla ja ne takertuvat varmasti neuleeseen. Olisi pitänyt ostaa myös semmoisia päätöshelmiä, jotka liimataan tuohon perään. No, näillä on mentävä. Seuraavan kerran, kun olen silmukkamerkkien myyntitiskin äärellä, katson hieman kunnioittavammin tuotteita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s