Se mallitilkku!

3 in 1 by atelier alfa.
3 in 1 by atelier alfa.

Kuinkahan monta kertaa olen jankuttanut siitä, että ennen puseron tai muun isomman neuleen tekoa, on syytä tehdä mallitilkku, kastella se ja kuivattaa. Neuleilla kun on tapana ottaa uusia mittoja kastuttuaan,  muun muassa siksi, koska nykyisin lankoja käsitellään pörhentäen jne. paremman myynnin toivossa.

No, enpä sitten itse malttanut sitä tehdä. Tyttären 3 in 1 -paidasta tuli pikkuisen isompi kuin olin ajatellut. Onneksi perheessä on Armando Bolivar, tuo armoitettu humoristi, reggioemilialainen murrelaulaja, jota saamme tänään katsoa myös Italian viitoskanavan Ciao Darwin -ohjelmassa. Paita ei näytä yhtään liian naiselliselta raamikkaan miehen päällä, joten työ ei mennyt hukkaan. Se on juuri sopivan räväkkä vaikka esiintymisasuksi. Tässäpä teille viihdettä: tanssikaa kanssani!

Un nuovo golf per un umorista grande Armando Bolivar che appare stasera nel programma Ciao Darwin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s