Pipoa pukkaa

Meidän Darko ei oikein tykkää poseerata pipo päässä, joten oli pakko turvautua sijaisnäyttelijään, joka ei tosin ole yhtä kaunis kuin Darko.

Nyt kun Puikkomaisterin Lapaskirjan (Moreeni, ilmestyy elokuussa 2016) käsikirjoitus on jo taittajalla, olen tekemässä kolmatta kirjaani, joka on Puikkomaisterin Pipokirja. Se ilmestyy elokuussa 2017. Suunnitelma on valmiina, nyt pitäisi neuloa ne pipot. Viisi tai kuusi pipoa on jo valmiina, puikoilla on uusi pellavainen. Eivät ne kyllä kaikki pipoja ole: pitäisi kai pikemminkin puhua päähineistä.

Pipoja varten olen raahannut tänne melkoisen läjän lankoja. Suomenpiipahduksella viime viikonloppuna jouduin kuitenkin juoksemaan vielä Snurreen, koska tietenkin olin unohtanut pari tärkeää asiaa. Tokihan täältäkin saa lankaa, mutta ohjeiden lankojen pitäisi olla sellaisia, joita saa suomalaisista kaupoista vielä reilun vuoden kuluttua.

Suunnitelmilla on taipumus muuttua. Nähtäväksi jää, miten hyvin luonnokseni toteutuu. Kumma kyllä yleensä viime hetkien paineissa syntyvät ne parhaat mallit.

Kohta minun on muutettava omaan vilpoisaan kesäasuntoon tältä tyttären luota, sillä säät näyttävät lämpenevän vauhdilla. Kun kesä tulee kunnolla tänne alaville maille, neulominen ei enää onnistu, koska kädet hikoilevat. Vuoristossa on viileämpää.

Kuulin kustantajalta, että Sukkakirjasta otetaan syksyksi vielä kolmaskin painos. Kiva, että on kelvannut!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s