Kriisi

Alunperin minun piti tulla tänne tyttären luokse ”mökiltä” vain viikonlopuksi, mutta erinäisistä koiranhoitoon ja töiden tekoon liittyvistä syistä johtuen olenkin täällä nyt viikon. Tänä aamuna tajusin, että viikonloppuneulomus on valmis, eikä mukana ole lankoja! Ajattelin selviäväni viitisen päivää neulomatta. Saahan sitä aina ajatella. Kriisi – ilkämpi voisi tietysti puhua vieroitusoireista – kehkeytyi neljässä tunnissa, mutta sittrn muistin vävymiehen kolleegan kertoneen, että vartin päässä meiltä on hyvä lankakauppa. Siis sinne lounastauolla, joka on aina aikaisemmin kuin paikallisten liikkeiden lounastauko, koska aloitan työt viimeistään kuudelta aamulla!

Ariannan lanka (Il filo di Arianna) olikin todella miellyttävä uusi tuttavuus. Yleensä italialaisissa lankakaupoissa langat on piilotettu kauas asiakkaiden näpelöinniltä ja melkein pitäisi olla joku ohje mukana, että saisi tulla koko kauppaan. Tällä sen sijaan lankoja pääsi koskettelemaan lisäksi Arianna oli todella mukava ja osaava. Valikoimassa oli Rowanin, Lana Gatton, di Crosan ja monia muitakin lankoja — tyylikäs värivalikoima eikä paljonkaan out… Öööh.. eiku … fantasialankoja.

Nyt onkin odotettavissa ihana elokuva- ja neulontailta. Olinhan eilenkin melkein koko päivän neulomatta!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s