Uusin hullaannus

Kuten varmaankin jo tiedätte, olen hulluna kaikkiin uusiin häksöttimiin. Kaikkeen pitää tutustua, jopa PokemonGo-peliin (tänäänkin olen ollut jahdilla!), mutta aivan ehdottomasti sovelluksiin ja värkkeihin, joita voi käyttää neulomisen tai neulesuunnittelun apuna.

Uusin, ja hartaasti odotettu (siitä jäljempänä), apuvälineeni on Moleskinen Smart Writing Set, johon suhtauduin melko pessimistisesti, mutta kokeiltuani sitä olen ihan innoissani! Ja hyvä niin, koska nimipäivälahja itselleni ei todellakaan ollut ihan halpa (noin 230€).

Nyt voin piirtää luonnokseni ja ideani ihan oikealle paperille, nuo erilaiset kosketusnäyttökynät eivät ole koskaan olleet oikein se juttu, ja kaikki siirtyy saman tien iPadille. Voin sitten värittää ja muokata kuvaa/tekstiä iPadissa mielin määrin. Yhdellä kynän (siis sen Moleskinen kynän) painalluksella voin myös lähettää muistikirjaan raapustellun eteenpäin sähköpostilla. Kaikki tallentuu myös Evernote-muistikirjaan.

Kuvassa on paljastus kolmannesta kirjastani, ”Valtaoja”-pipon luonnos, jonka tein nyt tällä välineellä ensimmäiseksi Pipokirjaa (Moreeni 2017) varten. Toivosti Esko ei pane pahakseen 😉

***

Olen ehkä maininnutkin, että Italia on internetin suhteen kehitysmaa: täällä ei voi kuin haaveilla nopeista laajakaistoista, mutta yksi ongelma on se, että vaikka melkein kaikkea saa ostaa nettikaupoista, tavaran toimittaminen ainakin tänne vuoristoalueille onkin jo toinen juttu. Siinä missä tyttären kotiin Po-joen laaksossa paketti tulee jopa samana päivänä, meillä saa odottaa viikkoja. Lähes aina väitetään, että osoite on virheellinen tai puutteellinen vaikka se olisi aivan virallinen. Yleensä olen joutunt lähettämään 10-12 sähköpostiviestiä sekä uhkailemaan ties millä, ennenkuin olen saanut pakettini. Miellyttäviä poikkeuksiakin on: tilaamani viinit on toimitettu aina supernopeasti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s