Juhlien jälkeen

Sain bloggareitten tilaisuudessa tämän ihanan kimpun!
Sain bloggareitten tilaisuudessa tämän ihanan kimpun!

Kuten usein hartaasti odotettujen juhlien jälkeen, nytkin on hieman tyhjä olo. Pipohommatkaan eivät oikein luista. Uutta ei synny juuri nyt. Onneksi kesällä tehdyissä malleissa riittää puuhaa, että saan ne testineulojille. Ja mikä parasta: aikaa on runsaasti, koska sain kesällä odotettua enemmän tehtyä.

Ostin Pukkilan puikkopäiviltä Janina Kallion Sea Grass -huivin (pääkuva, © Janina Kallio) ohjeen, ehkäpä teen sellaisen välityöksi. Pidän huivin graafisuudesta, jota on maltilla koristettu tähtiverkkoneuleella.  Janina antoi hyviä ohjeita huivien toteuttamiseen, mutta ohjekin on äärimmäisen selkeä, joten näitä huiveja neuloo vaikkei olisikaan puikkoveteraani.

Pukkilassa sain kuulla myös joitain toiveita pipomalleista. Nähtäväksi jää, miten kykenen niihin toiveisiin vastaamaan, mutta lupaan yrittää! Eilen Pipokirjan kansikuvatytöksi aiottu Tanja kävi kylässä kiittelemässä avusta asunnonostossa. Minä pääsin sovittelemaan hänen päähänsä jo valmistuneita pipoja. Helpotus oli suuri, kun ilmeni, että hänellä on saman kokoinen pää kuin minulla ja lisäksi hänelle sopivat juuri samat värit kuin minullekin. Yksi huolenaihe vähemmän.

Pientä etenemistä siis tapahtuu kuitenkin.

Huomenna on Puikkomaisterin neulebaarin avajaiset. Liput avajaisiin on tietääkseni myyty jo lähes loppuun (vielä pitäisi muutamia olla, tarkasta tästä)  ja minua alkaa jo jännittää. Miten onnistun luomaan baariin sen rennon ja mutkattoman tunnelman, joka on tuttu vaikkapa juuri Pukkilasta?  Pitäisi myös ehtiä kauppaan ostamaan otsalamppuja. Vaihdamme kyllä valaisimiin normaalia vahvempia lamppuja, mutta eihän niistä välttämättä tule neulomiseen riittävää kohdevaloa.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s