Huivituttaa

Charles Sprague Pearce: Knitting in the Fields.
Charles Sprague Pearce: Knitting in the Fields.

Vähänkö minua jurppi, kun huomasin suunnileen kerroksella 35, että olen ostanut Stella-huivimallin, enkä sitä Sea Grass -mallia, jota himoitsin. No, myös Stella on kaunis, mutta olisin halunnut kuitenkin sen toisen, koska pidin siitä tähtiverkkoneuleesta.

Huivia neuloessa katselin eilen illalla Yle Areenalta Blogistanian jaksoja. Kiva oli nähdä Hupsistarallaan Terhi ja muitakin tuttuja ja tuntemattomampia bloggareita. Toinen mainio ohjelma on BBC:n upea Sota ja rauha. En tosin käsitä, miksei sen kaikkia osia voi julkaista Areenassa samantien? Eikö tuo ole vähän eilistä, että pihdataan jaksoja?

Huiveista puheenollen. Oletko jo varannut lippusi seuraavaan neulebaariin? Sinne tulee toinen kiistaton huivikuningatar Meiju Knits kertomaan neuleistaan ja luvassa on jälleen rento ja kiva neulontailta hyvän seuran, ruoan ja viinin parissa.

Tänään on Taiteiden yö Helsingissä. Käsityöhulluillekin on ohjelmaa: vaikkapa tämä Craft Cornerin työpaja tai Outi Les Pyyn nahkakorutyöpaja Punaisen ristin kontissa. Eipä silti, neuleinspiraatiot syntyvät monesti ihan muista asiosta kuin käsitöistä, joten olkaa silmät ja aistit avoinna taiteen syleilyssä!

Huomasitko, että Facebook-sivullani on Sukkakirja-arvonta. Osallistu!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s