#käsityökirjailijahaaste

Haastoin Merja Ojanperän neulomaan Jaana-kämmekkäistä sellaisen lapasversion, jossa lapasen kärkiosa on seepraraidoitettu. Hän päätti kuitenkin tehdä nuo Jaanat ohjeen mukaan, mutta aikoo tehdä seeprakuvioin höystetyt sukat, kunhan ehtii.

Lupasin sitten Merjalle, että teen itse hänen  uudesta kirjastaan (Merja Ojanperä: Kauneimmat villasukat, Moreeni 2016) jonkun mallin, oikeammin oman tulkintani hänen mallistaan. Näin syntyi ajatus käsityökirjailijoiden haasteesta, jossa suunnittelijat tulkitsisivat toistensa malleja. Merjakin oli heti leikissä mukana, katsotaan innostuvatko muut tästä haasteesta.

Kuten kaikki tietänevät, romanttinen tyyli ei ole minun tyylini. Siksi juuri Merjan mallien valitseminen haastaa minut itsenikin. Mielenkiintoista! 


Valitsin malliksi Merjan Illusian, jossa on kaunis pitsikuvio.  Vierastan paksuja sukkalankoja, joten päätin soveltaa mallin ohuelle sukkalangalle. Lanka on rajun pinkki Hedgehog Fibersin Skinny Singles. Väriä pitää olla! Olen nyt neulonut kaksi kuviokertaa varteen, josta ei tule ihan polvipituinen. Tämän pitsikuvion neulominen on mukavaa, siinä on riittävästi tapahtumia, mielenkiinto pysyy yllä. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s