Löytöjä lankakorista

Aiomme vaihtaa asunnon pienempään ja myyntiä silmälläpitäen raivaamme nyt tavaroitamme vähemmäksi. Siirsimme lanka- ja käsityöhyllyt (kolme 50 cm leveää ja yli 2 metriä korkeaa hyllyä) varastoon ja samalla setvin kaikki muutkin lanka- ja neulekorit, -pussit ja säilöt. Huh, huh.

Ensin lajittelin mallitilkut, erilaiset protot ja kokeilut yhteen isoon vuodevaatepussiin. Siinä on mallitilkkuja, sukan ja lapasen alkuja, parittomia sukkatekeleitä ja ties mitä. Jopa kaksi lapsen villapaidan alkua ;-). Säästin ne siksi, että löysin kivan tavan hyödyntää vanhoja villapaitoja ja vaikkapa villakangastakkeja kengänkorkotekniikalla.

Itse asiassa ajattelin tuosta inspiroituneena tehdä vähän karkeampaa työtä. Ajatukseni on huovuttaa koko materiaali ja tehdä niistä noin 3 cm leveitä ja 10 cm pitkiä soiroja, jotka ompelen ”nukkamatoksi” kahvisäkkiin tms.  tai sitten päällystän niillä lepakkotuolini kankaan. Elän toivossa, että siihen siunaantuu joskus jostain aikaa.

Muita kierrätysideoita:

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s