Vihdoinkin valmiit!

Villahousut vaativat aika monta osaa A Good Wife -sarjasta ja muutaman elokuvankin lisäksi. Kolmosen puikot ja 300 grammaa ohutta sukkalankaa (420 m = 100 g).

Kun tytär pyysi tekemään villalegginsit, kauhaisin lähtiessäni tänne Italiaan matkalaukkuun melko sokkona erilaisia sukkalankojen jämäkeriä sekä muutaman korkkaamattoman Arwetta-kerän.  Östermanin Jenniltä sain Milli-Molli-villahousujen ohjeen sähköpostitse, kun Ilun ja Jennin  Neulekirja oli jäänyt kesäpaikkaan. Käytin ohjetta lähinnä sen arvioimiseen, paljonko silmukoita pitää luoda ja miten pöksyt tehdään ylhäältä alas. Muuten tein aika lailla omasta päästä, langatkin olivat ohuempia kuin mallissa.

Näitä pöksyjä olen tikuttanut nyt iltaisin reilut kaksi viikkoa. Vai menikö kolmekin? Olisi tietysti ollut ihan fiksua jakaa kerät kahdeksi, että olisi saanut symmetriset raidoitukset lahkeisiin, mutta kun summanmutikassa kauhomani langatkaan eivät oikein sopineet väriensä puolesta yhteen, päädyin jatkamaan tätä sokkoilua ja annoin mennä ilman sen kummempaa pähkäilyä.

Ps. Miten sinä pujottaisit leveän kuminauhan nauhakujaan, jos et löytäisi hakaneulaa ja pujotin olisi unohtunut kotiin? Minä tein nauhaan pienen reiän ja pujotin sen läpi teelusikan, sitten vaan lusikanvarsi edellä. Kyllä hätä keinot keksii !

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s