Varhaisaamun tupsutalkoot

Jotkut Pipokirjaan neulomani pipot ovat huutaneet jo kauan tupsua lakeensa. Monena päivänä ne ovatkin olleet suunnitelmissani, mutten ole saanut aikaiseksi. Tänään, varhain aamulla tartuin kirjaimellisesti tupsukoneeseen sarvista ja pyörittelin tupsut. Kylläpä pipot ilahtuivat!

Ennen olen tehnyt tupsut ihan vanhanaikaisesti neulan ja pahvikiekkojen avulla, mutta ostin syksyllä Tampereen messuilta tupsuvärkkejä, joiden käyttöohje vaikutti hieman sekavalta. Yhden yrityksen jälkeen maisterikin tajusi, miten homma toimii ja tupsut syntyivät sukkelasti. Eikä niitä tarvitse kauheasti parturoida muotoon. Hyvä, sillä yhden pipon työnimi on ”tupsuvyöry” ja joudun pyörittelemään siihen tupsun jos toisenkin. Siihen pipoon sain idean Burdan kässäristeilyllä yhden tukholmalaisen kampaamon ikkunasomisteista. Ps. Tämän vuoden risteilyllä on vielä tilaa! Suosittelen, tapahtuma on tosikiva!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s