Ystävälle

Noin periaatteessa olen sitä mieltä, että yhdysvaltalaiset hömpötykset voi jättää omaan arvoonsa, mutta ystävänpäivä Suomessa on ihan kiva, kun se ei ole kuorrutettu älyttömällä parisuhdeimellyksellä. Siksi tein ystävälle tämän patalapun. Sen voi tehdä myös sydämen muotoon. Tässä on yksityiskohtana vain paalusolmu, koska ystäväni purjehtii.

Helppoa kuin heinänteko:  tee pari metriä neuletuppiloa (i-cord) mieluiten ja nopeimmin Sampo-värkillä, mutta muillakin apuvälineillä sitä saa tehtyä, jopa ihan sukkapuikoilla. Kierrä tuppiloa pöytään tai vaikka reittä vasten ympyräksi ja ompele keskeltä samalla langalla edelliseen kierrokseen yhteen. Välillä voit työntää neulan alempiinkin kerroksiin, jos johonkin jäi pitkiä välejä. Jos haluat tehdä sydämen, muovaa tuppilosta aluksi pieni sydän, pyöritä ja pakota ompelemalla tuppilo oikeaan muotoon.

Ystävät ovat ihan parasta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s