Lainatakissa

Olimme viikonloppuna valokuvaaja Susa Junnolan kanssa Italiassa tyttäreni luona kuvaamassa Puikkomaisterin pipokirjan kuvia. Tai Susa tietenkin kuvasi ja minä vaan hääräsin apuna. Matka oli antoisa vaikka alku ei mennytkään ihan putkeen. Myöhästyimme nimittäin lentokoneesta! Hirvittävä munaus! Kiitos Lufthansan sinnikkään ja avuliaan henkilökunnan, meidän saatiin kuitenkin sullottua seuraavaan, täpötäyteen koneeseen. Kalliiksi tuli, mutta päästiin hommiin.

Kuvausten välillä neuloin yhden piponkin, joka päästiin jo sunnuntaina kuvaamaan. Vävymies Fausto ja tytär pitivät meistä hyvää huolta, kuskasivat kentältä ja takaisin, veivät syömään ja auttoivat malli-asioissa. Claudia ja muut malleina toimineet näyttivät ymmärtävän mainiosti Susan suomenkielisiäkin kehoituksia.  Grazie mille! 

Sain kuvauksiin lainaksi Meiju Knitsin villatakkeja ja paitoja, kiitos siitäkin! Meijulla on monta kivaa mallia.

Vaikka teimme töitä ahkerasti, torstaista sunnuntaihin kestänyt jakso tuntui niin lomalta, että luulin jo perheellisten kavereitten tulleen hiihtolomilta. Nyt on taas puhtia kirjantekoon! Määräaika on kesäkuun alussa, tässä on vielä yhtä ja toista puuhaa.

One Comment Lisää omasi

  1. Johan Alanko sanoo:

    Upeaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s