Kerran vielä, tytöt!

img_0039Tahkosin yhtä ja samaa päähinettä koko menneen viikon: ensin tein yhden proton ja koska se vaikutti lupaavalta, kehitin samasta mallista hieman dramaattisemmankin, mustan version. Idean sain selatessani uudehkoa Vogue-lehteä lounaspaikassa. Kuvassa oli aivan simppeli Jacques La Corren baretti, mutta siitä pongahtanut mielikuvani oli ihan muuta – ja hyvin vahva.
Kun minulta lisäksi pyydettiin mallia Roosa nauha -kampanjan mallivihkoon, tein samasta päähineestä minulle toimitetuilla kampanjalangoilla vielä yhden version. Se olikin näistä ainoa, jonka jouduin purkamaan puoleen väliin ja tekemään uudelleen, koska keskittymiseni hieman herpaantui Bosch-dokumettia (suosittelen!) katsoessa.  Mutta sekin valmistui parahiksi eilen. Nyt pitää laittaa puikoille testineuloja Pirjo Seppäselle menevä kuviopatenttipipo, jonka teossa lupasin auttaa alkuun. Minun täytyy siis neuloa siihen resori, että pääsemme heti tositöihin kun kohtaamme.

Määräpäivä on hyvä piiskuri: olen tehnyt kirjaa varten  4–5 uutta pipoa tai päähinettä, sen jälkeen kun kaikki mallit olivat jo valmiina. Lupasin noin 20 mallia, nyt niitä taitaa olla pikemminkin 30. Onpahan, mistä karsia. Yksi kuvauspäivä on jäljellä, siihen on melkein kaksi viikkoa aikaa. Nyt on pakko lopettaa uusien neulominen. Vähän tyhjältä tuntuu.

Kuva on Vogue (UK) lehdestä, Jaques Le Corren baretti. Lehden digiversiota saa muuten lukea aika halvalla!
Tästä kuvasta se taas lähti. Kuva on yksityiskohta Vogue (UK) lehdestä, Jacques Le Corren baretti. Lehden digiversiota saa muuten lukea aika halvalla, klikkaamalla kuvaa pääset lehden tilaussivulle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s