Pipoilua tiedostoon

Käsityötä tämäkin, sananmukaisesti.

Laskin tänään, että jos viimeistelen kaksi pipo-ohjetta päivässä, saan kaikki ohjeet kuntoon hyvissä ajoin ennen määräaikaa. Hyvä niin, koska tarkoituksena on tavata aviomieskin viikon lomalla Kreikan vesillä ennen kirjan käsikirjoituksen jättöpäivää. Kannustimena on lisäksi se, että kun olen näyttänyt joitain kirjaan tulevia kuvia eräille täällä Italiassa, mallit ovat saaneet varauksetonta ihailua. Se on kiva, koska juuri nyt on se vaihe, jossa epäusko omaan työhön on pahimmillaan.

Kun kävimme lauantaina kynsistudiossa laitattamassa minulle kestolakat ja teettämässä tyttärelle geelikynsien huollon, paikan omistaja tietenkin kyseli italialaiseen tapaan hyvin tarkasti, mitä teen työkseni. Lopulta piti vilauttaa pipokirjan kuvia iPadista. Hän halusi heti itselleen yhden päähineen ja vaikka sanoin, etten tee neuleita myyntiin, koska hinta veroineen olisi noin 1 000 €, hän oli edelleen valmis maksamaan pyydetyn summan. Kyllähän käsityöläinen (sic!) käsityötä arvostaa!

Tämä tietenkin johtaa siihen, että joudun lopulta lahjoittamaan Virpi-päähineen hänelle. Pipoksi sitä on vähän vaikea kutsua, sillä se kuuluu niihin ”päheisiin päähineisiin”, joita kirjan takakansiteksti lupaa. Harmi, etten voi laittaa siitä tähän kuvaa. Tein myös Roosa nauha -ohjevihkoseen samasta päähineestä yhden sovelluksen. Sitä tehdessä hämmästelin taas, miksi itsekään en ole käyttänyt runsaasti Pirkka-lankoja. Ne hakkavat mennen tullen ja palatessa monet ulkomaiset kilpailijat sekä värivalikoimansa että laadun puolesta. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s