Verkkokaupat Italiassa

Minun piti tilata vähän sukkalankaa ja siksi aloin selata paikallisia verkkokauppoja täällä Italiassa. Sen jotenkin ymmärrän, että sukkalangat ovat harvinaisia, värivalikoima niukka ja laadut lähinnä saksalaisia, koska täällä ei. Villasukkia juuri käytetä.  Mutta näiden verkkokauppojen tuskallisia rekisteröitymisiä ja muita systeemejä en käsitä. Esimerkiksi tuotehaku näytti olevan useissa kaupoissa yhtä sotkua.

Kun hirveän selaamisen jälkeen löysin projektiini sopivaa lankaa, jouduin kolmesti luovuttamaan, koska yhdessä verkkokaupassa ei saanut millään asetettua eri laskutusosoitetta kuin toimitusosoitetta, kahdessa muussa kauppa antoi siirtää koriin tuotteita, joita ei sitten ollutkaan myytävänä jne. En jäänyt arvailemaan, mikä olisi toimitusaika.

Lankaostos onnistui ilmeisesti lopulta, nyt vain jännitän löytääkö paketti perille, sillä aika monta ostosta on peruuntunut siksi, ettei kuljetusfirma löydä osoitetta (joka on ihan selkeä, jos vaivautuu käyttämään karttaa tai navigaattoria). Vuoristokotiimme toimitukset kestävät viikkokausia, koska kuljettajat eivät halua tulla mutkaisia teitä yhden pienen paketin vuoksi vaan jäävät odottelemaan, josko tulisi muitakin kuljetuksia. Senkin jotenkin ymmärtää. Kumma vaan, että TNT ja DHL löytävät aina perille.

Tässä tulee todella ikävä suomalaisia kuljetusfirmoja. Kun muutimme, muuttofirman (pakko muuten mainostaa, saimme erinomaista palvelua kohtuuhintaan Kuljetuskenguruilta!!) iloiset ja ahkerat miehet ihailivat lankavarastoani: kevyttä kantaa 😉 ja hyvin pakattu.

Kotiin kannettiin tänään myös kahvia kesäpaikkakunnaltamme ja tulipa kampaajakin ihan kotiin asti. Tulisipa  vielä siivojakin 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s