Joko on joululahjat aloitettu?

kissojen_ja_koirien_kanssa.jpgEn todellakaan kuulu niihin ihmisiin, jotka aloittavat joululahjojen teon ja hankinnan heti kun edellinen kuusi on korjattu pois! Nyt kuitenkin kävi niin, että kauan hautomani suunnitelma pihapiirin ukkojen lahjomiseksi pääsi alkuun. Oikeastaan minun pitäisi testineuloa viimeistä pipo-ohjetta illat, mutta mitäpä ihminen ei tekisi varsinaisia töitä vältelläkseen. Vaikka sitten niitä joululahjoja.

Kissasukat on tehty Geena Carcian Yinyang Kitty Ankle Socks -ohjeen pohjalta, mutta täytyypä sanoa, että ohje oli varsin outo (siitä on näemmä annettu palautettakin). Kissan korvat on tietysti mahdollista tehdä intarsia-tekniikalla (vaikka ohjeessa ei tästä mainittukaan), mutta siinä ei ole mitään järkeä, kun kyseessä on noin pienet pinnat. Helpompaa on tehdä ne kirjomalla silmukoita jäljitellen. Idea on kuitenkin hauska. Minä tein sukkiin vähän pidemmät varret. Kuvan sukat ovat kokoa 40-41 ja nuo korvat olisi ehkä pitänyt tehdä ohjeesta poiketen vähän isommiksi ja ehkä suipoimmiksi, muutin niitä jo vähän isommiksi.

Metsästyskoira-sukat ja kahdet muut pihapiirin eläimiä kuvaavat sukat tulevat lahjoiksi pihapiirissä puuhaaville papparaisille. Kaksi muuta paria tulevat kuvaamaan kanoja ja kaneja. Niitä en ole vielä suunnitellut.

Nämä kolme eläkeläistä aloittavat joka aamu puoli kahdeksan maissa (nyt he eivät enää kilpaile kanssani heräämisestä!) puuhansa, joihin kuuluu metsästyskoirien ruokkiminen ja kouluttaminen, kasvimaan hoito, kanojen ja kanien hoito sekä erinäiset puuhat salamin teosta vuokraisännän korvina ja silminä olemiseen. Kunto papoilla näyttää olevan erinomainen, kuulosta sen sijaan en oikein tiedä, koska he karjuvat asiansa toisilleen ja rymistelevät rappuja ylös niin, että makuuhuoneeni seinä heiluu. Mutta he ovat ihan söpöjä ja lankapakettini löytävät perille, kun pihalla on aina joku heistä on valppaana kertomassa postintuojalle, että nämä outonimiset suomalaiset todella asuvat tässä.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s